Biljettinformation 2017

Priser lösbiljetter 2017

Gäller förköp av ebiljett på ostersif.ebiljett.nu.
+20 kr i biljettservice, öppnar 2 timmar innan matchstart

Vuxen
Sitt- och
Familjeläktare 180 kronor. Stå 120 kronor
Pensionär*
Sitt- och Familjeläktare 150 kronor. Stå 120 kronor
Student** & Ungdom 13-19 år*** Sitt- och Familjeläktare 120 kronor. Stå 80 kronor
Barn 6-12 år****
Sitt- och Familjeläktare 70 kronor. Stå 50 kronor
Familjebiljett
2 vuxna och 3 barn tom 19 år 360 kronor
Funktionshindrad inkl ledsagare
Sektion C2
 150 kronor
Funktionshindrad betäller via biljetter@ostersif.se eller på 0470-731200

*Pensionär 65 år och äldre  **Student studentleg
***Ungdom 13-19 år (född 1998-2004)  ****Barn 6-12 år (född 2005-2011)
Fri entre barn 0-5 år (född 2012 eller senare) sitter i förälders knä. Ingen biljett behövs.

www.ostersif.ebiljett.nu – det enklaste och billigaste sättet att köpa biljett! Serviceavgift inkluderad i priset för ebiljett ovan. Biljettservice är placerad på Arenans västra långsida mellan entrén och restaurang Östergatan. Öppnar två timmar innan avspark.

Fotboll och matpaket

• Östergatan VIP 595 kronor per match och person.
    Matchpaket med restaurangens bästa placering längs panoramafönstrena med utsikt mot planen, samt bästa sittplats med vadderad stol inkluderat i matchbiljetten (C5, F5). I paketet ingår valfri rätt från á la carte-menyn inklusive ett glas öl/vin/läsk samt kaffe och kaka i paus. Östergatan VIP bokas här.

• Östergatan Match 495 kronor per match och person.
    Matchpaket med bord på Restaurang Östergatan. Samt bästa sittplats med vadderad stol inkluderat i matchbiljetten (C5, F5). I paketet ingår valfri rätt från á la carté-menyn inklusive ett glas öl/vin/läsk samt kaffe och kaka i paus. Östergatan match bokas här.

Bokas endast via mail. Ange datum/match, antal personer, "Östergatan VIP" eller "Östergatan Match".
Vi återkommer med bokningsbekräftelse och mer information.

Priset är 50 kronor per person och biljetterna gäller till numrerad sittplats på sektion M3 eller onumrerad sittplats på Familjeläktaren (här sitter alla barn/ungdomar) se arenaskiss & priser. OBS! Kontrollera matchdag och avsparkstid här. Antalet lagbiljetter är begränsat och det är ”först till kvarn” som gäller.

Så här bokar ni er lagbiljett 2017
Maila er bokning till biljetter@ostersif.se och ange följande:

1. I ämnesraden: ”Lagbiljett - Ert förenings/skolas namn”
  2. Vilken match ni vill gå på
  3. Hur många personer ni är, fördelat ungdomar/ledare
  4. Föreningen/Skolans namn
  5. Lag/Klass
  6. Ansvarig ledares namn, e-post och mobilnummer
  7. Välj numrerad sittplats sektion M3 eller onumrerad sittplats Familjeläktaren (här sitter alla barn/ungdomar).
  8. Ange även om ni vill betala och hämta biljetterna hos oss senast veckan innan match eller om ni vill att vi skickar biljetterna med faktura till er förening. Om ni vill ha biljetterna skickade så ange fullständig faktureringsadress till föreningen.

När vi fått in er beställning skickas en bokningsbekräftelse till er. Vid frågor vänligen kontakta biljetter@ostersif.se