ATT TÄNKA PÅ FÖRE BESÖKET

 

Myresjöhus Arena är en stor Arena som gästas av många människor och det kan därför vara bra att som gäst att veta vad som gäller. Nedan följer några av de regler och bestämmelser som vi har på Arenan:


Åldersgräns
För att besöka Myresjöhus Arena och Östers hemmamatcher har vi inte någon fast åldersgräns utan det ligger oftast på föräldrarnas ansvar.


Mat & Dryck
Det är inte tillåtet att ta med sig egen mat, dryck, godis eller liknande in på Myresjöhus Arena. I våra kiosker och i Restaurang Östergatan kan du handla bland annat korv med bröd, dagens rätt, läsk, godis, kaffe, choklad mm.


Betalsätt
På Myresjöhus Arena accepterar vi såväl kreditkort som kontanter. Även swish i shopen och till 50/50 lotter


Övrigt
Myresjöhus Arena är som ny och stor fotbollsarena ett spännande utflyktsmål för många, var vänlig kom i god tid för att lokalisera din plats. Det är givetvis inte heller tillåtet att ta med sig några former av vapen eller andra föremål som skulle kunna användas som vapen, t.ex. paraplyer. Det är tillåtet att ta med sig kamerautrustning för “amatörbruk”, det är alltså inte tillåtet att ta med sig stora objektiv, separata mikrofoner, ljusutrustning eller dylikt som är att betrakta som professionell utrustning.

Välkomna till Östers IF och Myresjöhus Arena!