KLUBBSTOLSPARTNER


Inför varje hemmamatch öppnar vi upp Öster Business Lounge där de företagare som är Klubbstolspartner bjuds på en fotbollsupplevelse utöver det vanliga. Här står nätverkande, underhållning och fotboll i fokus. Välkommen!

Den redan populära Klubbstolen är vårt senaste tillskott i Partner-utbudet. Det här är partnerskapet för dig som vill ha en fotbollsupplevelse utöver det vanliga och samtidigt få möjligheten att bredda ditt kontaktnät genom effektivt nätverkande.

Två timmar innan hemmamatch öppnar vi upp vår Öster Business Lounge för dig som är Klubbstolspartner. Vi bjuder på buffé, tillhörande dryck och underhållning. Inför matchstart kommer sportchef eller någon ur tränarstaben och berättar senaste nytt om läget i laget. 

Efter måltiden går ni ut till platserna på Klubbstolssektionen – här upplever ni matchen från arenans bästa läge. I pausen finns möjlighet att på nytt bege sig till vår Business Lounge för förfriskningar och vidare nätverkande. 

Välkommen som Klubbstolspartner för en fotbollsupplevelse där fotboll blir än bara fotboll!

Nyfiken på Klubbstolspartner? Välkommen att kontakta försäljning & marknadschef Andreas Skagerlind eller arena & eventchef Peter A Eldon.

 

KLUBBSTOL 2017

Abena
Arkitektkopia
Atea
Atteviks
Avant Avdokater
Cleaning Support
Dynacon
Ecosign
Famera
HL Design
Holmgrens
Infocare
Liljas Bil
NeH
SMP
Toftastrand Hotel & konditori

SHARP
IST
Myresjöhus
Galatea
 

 

Case
Fortnox
Griffel
Hallabro elektriska
Helmer Nilsson
Holma Bygg
Infocare Store
Jomalive
Mix Megapol
Thoren Framtid
PR Active
Vxo News