KLUBBSTOLSPARTNER

Klubbstolspartner

Inför varje hemmamatch öppnar vi upp Öster Business Lounge där de företagare som är Klubbstolspartner bjuds på en fotbollsupplevelse utöver det vanliga. Här står nätverkande, underhållning och fotboll i fokus. Välkommen!

Den redan populära Klubbstolen är vårt senaste tillskott i partnerutbudet. Det här är partnerskapet för dig som vill ha en fotbollsupplevelse utöver det vanliga och samtidigt få möjligheten att bredda ditt kontaktnät genom effektivt nätverkande.

Två timmar innan hemmamatch öppnar vi upp vår Stig Svensson Lounge för dig som är Klubbstolspartner. Där severas en god buffé med tillhörande drycker. Innan matchstart kommer Östers tränare och berättar senaste nytt om läget i laget. Efter måltiden går ni ut till arenans bästa platser för att uppleva matchen. I pausen finns möjlighet att på nytt bege sig till vår Stig Svensson Lunge för förfriskningar och vidare nätverkande.

Välkommen som Klubbstolspartner för en fotbollsupplevelse där fotboll blir än bara fotboll!

Nyfiken på Klubbstolspartner? Välkommen att kontakta oss.

Klubbstolspartner