Kul med boll

Den populära Kul med Boll för pojkar och flickor födda 2013 startar preliminärt vecka 19. Mer info kommer när dag och tid är klart. Men redan nu kan ni anmäla er via formuläret här på sidan.

Syftet med träningen är att barnen ska få testa på att spela fotboll under lekfulla former och därmed skapa ett intresse för fotboll.

Vi vill att föräldrarna är närvarande under träningen, och som hela vår övriga ungdomsverksamhet så bygger detta på ett föräldraansvar.

Vi behöver föräldrar som ställer upp som ledare. Ju fler som ställer upp desto lättare och roligare bli det för barnen. De föräldrar som ställer upp som ledare får en introduktion av föreningen och ni kommer att få vara med på de ledarträffar och utbildningar som Östers IF tillhandahåller våra Ungdomsledare.

Kostnad för att delta är 500 kr. I detta ingår ett medlemsskap och en träningsavgift. Vi kommer att skicka en faktura på denna avgift i början på augusti.

Det finns totalt 80 platser för vår Kul med Boll.

Deltagare

Jag kan tänka mig att ställa upp som ledare