OM MYRESJÖHUS ARENA

Myresjöhus Arena är en av Nordens modernaste arenor med UEFA kategori 3. Arenan är placerad mitt i Arenastaden och närheten till övriga idrotter, handel, boende och näringsliv är påtalande och skapar goda möjligheter för fotbollen i Växjö. På arenan spelar Östers IF, VDFF & Rejban sina hemmamatcher.

Antal besökare på Myresjöhus Arena per år

• Matchbesökare: 65 000

• Restaurangbesökare: 50 000

• Konferensgäster: 10 000

Upplevelser

Vår ambition är att bjuda alla på en oförglömlig upplevelse vid besök på arenan.

Nya möjligheter

Kring fotbollen finns stora möjligheter för företag och privatpersoner att samlas, nätverka, äta, dricka och konferera. Att underlätta för människor att träffas och för näringslivet att skapa fler och bättre affärer ser vi som viktigt.

Öster Business Lounge

Samlingsplatser för möten, kick-off, affärer och trivsel erbjuds våra företag genom Öster Business Lounge.
Vi erbjuder moderna konferensrum i direkt anslutning till restaurang och dina sittplatser på arenan.

Restaurang Östergatan

Vi erbjuder en trivsam och kvalitativ miljö för mat och dryck på arenan. Du kan genomföra små eller stora arrangemang sju dagar i veckan, för dig, dina kunder och ditt företag. På våra arrangemang kan du lugnt luta dig tillbaka och njuta av god mat, dryck och bra fotboll.