Stolpskottet

Stolpskottet är halvtidstävlingen för alla Öster-fans som vill få chansen att vinna äran och ett presentkort i Öster-shopen.

Varje hemmamatch får en person chansen att i halvlek gå ner på planen och inför publik tävla i Stolpskottet. Man ges då 3 försök att träffa stolpen – varje träff ger 500 kr i Östershopen. För att alla ska ha samma chans får de tävlande skjuta från olika avstånd beroende på ålder. Alla från fem år har möjlighet att delta i Stolpskottet. 10 minuter innan paus ringer vi vinnaren på anmält mobilnummmer.

VIKITGT! Ny anmälan görs till varje match. Anmäl dig tidigast 2 timmar innan och senast 20 minuter efter matchstart för att kunna delta. Fyll i nedan formulär för att anmäla dig till tävlingen.

Anmälan till Stolpskottet

Anmälan görs tidigast 2 timmar innan och senast 20 minuter efter matchstart.