VOLONTÄRARBETE

Vi behöver din hjälp i Superettan 2017!

Vi behöver publikvärdar och servicepersonal som kan hjälpa till vid våra matcher.

Vi erbjuder
  • En ideell och stimulerande arbetsuppgift.
  • Att bli en viktig kugge i ett härligt gäng bestående av många glada trevliga arbetskamrater som utför olika arbetsuppgifter för klubben
  • Utbildning.

Publikvärd
En publikvärd arbetar ideellt och har ofta ett brinnande hjärta för klubben eller fotbollen i stort. Publikvärden genomgår en utbildning fastställd av Svenska Fotbollförbundet.
En publikvärd skall hålla en hög servicenivå och representera Östers IF på läktaren.
Läktarvärdens uppgift är att tillse att besökande på Myresjöhus Arena har det bra och hittar rätt under sitt besök.
För att arbeta som publikvärd måste du ha fyllt 18 år.

Servicepersonal
Som servicepersonal kan du komma att hjälpa till med att sälja 50/50-lotter och dylikt. Som servicepersonal skall du hålla en hög servicenivå och ha ett trevligt bemötande gentemot samtliga besökare – såväl hemmasupportarar som bortasupportrar.
För att arbeta som servicepersonal måste du ha fyllt 16 år.

Låter det intressant eller vill du veta mer?
Kontakta Ron Wähämäki, ron.wahamaki@ostersif.se