Stöd Östers IF på Svenska Spel!

Henrik Cajnerud, ordförande Öster Ungdom, presenterar Svenska Spels Gräsrotskampanj tillsammans med framtida Österhjältarna Carl Milton och Johannes Romin.

Varje år satsar Svenska Spel 50 miljoner kronor på gräsrötterna i svensk idrott. Förra året hjälpte Svenska Spel och deras kunder mer än 6300 föreningar i 69 olika idrotter runt om i landet att utveckla sin verksamhet och till exempel bygga omklädningsrum, åka på träningsläger eller köpa matchtröjor.

I oktober 2013 utbetalades hela 219.003 kronor till Östers IF. Det är vi oerhört tacksamma för.

”Först vill vi tacka alla som stöttade oss i den förra kampanjen. Vi kunde då fortsätta utveckla våra ledare och spelare. Bland annat använder vi pengarna till att utbilda våra spelare värdegrundsfrågor, kostlära mm men självklart främst till att ge våra fina Österkillar rätt träningsförutsättningar. Detta vill vi väldigt gärna få fortsätta med. Stöd oss därför i kampanjen! Jag lovar att pengarna används på bästa sätt."

Henrik Cajnerud, ordförande Östers Ungdom.

Fakta Östers IF & Gräsroten (Svenska Spel)

Senaste utbetalningen gjordes 2013-10-24. Summa: 219 003:-

Föreningen har just nu 43 654 159 poäng och 1 431 supporters