FöRE BESöKET

Att tänka på inför ditt besök


Myresjöhus Arena är en stor arena som gästas av många människor. Därför kan det vara bra att som gäst att veta vad som gäller. Nedan följer några av de regler och bestämmelser som vi har på arenan. Varmt välkommen!
 

Åldersgräns – Vi har ingen fast åldersgräns för besökare på arenan. För personer under 18 år ligger ansvaret för besökaren på dennes föräldrar.

Mat och dryck – Det är inte tillåtet att ta med sig egen mat, dryck eller annan förtäring in på Myresjöhus Arena. I våra kiosker och på Restaurang Östergatan kan du handla dagens rätt, läsk, godis, kaffe och mycket mer.

Betalsätt – På Myresjöhus Arena accepterar vi såväl kreditkort som kontanter. Köper du halva potten-lotter eller handlar i Öster-shopen går det också bra att betala via Swish.
 


För funktionshindrade – Myresjöhus Arena har 20 platser för rullstolsburna, placerade på sektion C2 på arenans sydvästra hörn vid entrén. Här finns handikappanpassade kiosker och toalett. För dig som kommer med färdtjänst är adressen Storgatan 78. Det finns även parkeringsplatser i anslutning till arenan. Som rullstolsburen får du ta med dig en ledsagare utan kostnad. Rullstolsplatser bokas vardagar via telefon 0470-73 12 00 eller e-post.

 

Myresjöhus Arena är som ny och stor arena ett välbesökt utflyktsmål så tänk på att komma i god tid för att hitta din plats. Det är inte tillåtet att ta med sig någon form av vapen, eller föremål som skulle kunna användas som vapen, exempelvis paraplyer. Du får gärna ta med dig kamerautrustning för amatörbruk, men det är inte tillåtet att ta med stora objektiv, separata mikrofoner, ljusutrustning eller annan utrustning som betraktas som professionell.

Myresjöhus Arena är en rökfri arena.

Varmt välkommen till Östers IF och Myresjöhus Arena!