KUL MED BOLL

Aktivitet:       Kul med boll (KMB) – Östers IF

Plats:            Myresjöhus Arena

Start:            Onsdag 1 maj

Tid:               Kl. 17.30 - 18.30 (inskrivning från 17:00)

Målgrupp:     Flickor och pojkar födda 2014

Varmt välkomna med anmälan till årets Kul med Boll och Östers IF!

Tanken och syftet för Kul med Boll är att skapa träning barnen ska få testa på att spela fotboll under lekfulla former och därmed skapa ett intresse för fotboll.

Nytt för i år är att vi startar upp Kul med Bollföreningens matcharena, Myresjöhus Arena. Övriga träningar kommer att vara på Åbo idrottsplats på Högstorp, där övriga yngre lag i Östers IF:s akademi- och ungdomsverksamhet tränar till vardags.

Vår kommer i år att starta upp en flickgrupp under verksamheten Kul med Boll. Vi har sedan tidigare sett ett tydligt intresse kring detta och hoppas att vi i år kan få så pass många anmälningar att vi får chansen att starta upp en egen träningsgrupp.

Kul med Boll är beroende av våra fantastiska ledare. Vi behöver föräldrar som ställer upp som ledare till dessa träningsgrupper, ju fler som ställer upp desto roligare och bättre verksamhet blir det för barnen.

De föräldrar som ställer upp som ledare får en introduktion av klubben och man kommer att få vara med på de ledarträffar och utbildningar som Östers IF tillhandahåller för våra ungdomsledare, i vår akademi- och ungdomsverksamhet.

Vi önskar att föräldrarna är närvarande under träningen, och som hela vår övriga ungdomsverksamhet så bygger detta på ett föräldraansvar.

Deltagaravgiften för Kul med Boll är 500 kr. I detta ingår ett medlemskap och träningsavgift. Vi kommer att skicka en faktura på denna avgift i början på augusti.

Totalt sett ett 20-talet träningar under säsongen. Det finns totalt 80 platser för vår Kul med Boll, så se till att säkerställa er plats redan idag!

Bästa fotbollshälsningar,

Östers IF

Deltagare

Jag kan tänka mig att ställa upp som ledare