SKOLKORTET

I samarbete med HSB Sydost

Skolkortet 2022 - i samarbete med

Skolkortet är en del i vår viktiga satsning för barn och ungdomar i Växjö med omnejd, Öster i Samhället. Vi vill att alla barn och ungdomar ska ha samma möjlighet att se och uppleva elitfotboll live på Visma Arena.

Därför ger vi sedan 2015 alla barn och ungdomar i Växjö kommuns grundskolor Skolkortet, som ger dem möjlighet att gå gratis på fotboll, för alla Östers hemmamatcher 2022. Något som är helt unikt i fotbolls-Sverige

Skolkortet gäller som entrébiljett till Östers samtliga hemmamatcher i Superettan för dig som går i grundskolan inom Växjö Kommun och är mellan 6-12 år. Kortet är personligt och gäller som entré för en person. Med Skolkortet har du plats på sektionerna Hemmastå, N2 och N3. Kortet går att hämta ut i biljettservice på matchdagar.

Skolkortet är matchbiljetten. Det vill säga att du inte behöver hämta ut någon biljett via biljettkassan eller webbiljetter i förväg.

Jonatan Larsson

Evenemangs- och privatmarknadsansvarig