Loge och lounge

Myresjöhus Arena är en toppmoderna UEFA-klassad fotbollsarena, placerad i hjärtat av Arenstaden Växjö – en arena som skapar fotbollsupplevelser utöver det vanliga.

För dig som vill uppleva en match på ett privat och bekvämt sätt finns arenans loger och lounger – den perfekta lösningen för företag som vill bjuda in sina viktigaste kunder eller personal på en minnesvärd fotbollsupplevelse.

Våra loger rymmer 12 personer och loungerna 24 – alla placerade på arenans absolut bästa läge där ni ostört kan ta hand om era kunder eller personal. Era sittplatser är belägna direkt utanför logen med den helglasade vyn ut mot arenan. Här sitter ni bekvämt och missar inte en passning. Bättre än så här kan det inte bli!

Helårsloge

- Tillgång till egen loge utan extra kostnad när Myresjöhus Arena har öppet
- Exponeringsvärde
- 12 företagsstolar på bästa plats