KUL MED BOLL 2016

Kul med boll är för pojkar och flickor som är 5 år (födda 2012) onsdagar maj-sept, klockan 17.00-18.00 på Åbo Idrottsplats.

Syftet med träningen är att barnen ska få prova på att spela fotboll under lekfulla former och därmed skapa ett intresse för fotboll. Vi vill uppmuntra barnen att få testa utan några krav.

Vi vill att föräldrarna är närvarande under träningen, och som föra hela vår övriga ungdomsverksamhet bygger detta på ett föräldraansvar. Vi behöver föräldrar som ställer upp som ledare. Ju fler som ställer upp, desto lättare och roligare bli det för barnen. De föräldrar som ställer upp som ledare får en introduktion av föreningen och kommer få vara med på de ledarträffar och utbildningar som Östers IF tillhandahåller våra ungdomsledare.

Året efter när barnen blir 6 år startar vi ett eget lag för dem (2017 startar vi laget P11 för de som är födda 2011).