Publikvärd

Vi behöver din hjälp i Superettan 2017 – och vi behöver dig nu!

Vill du ha ett stimulerande volontärsuppdrag och samtidigt vara en viktig del i ett härligt gäng Öster-fans?
Bli publikvärd hos Öster!

Som publikvärd blir du en del av Östers IFs resa mot Allsvenskan och får samtidigt ett stort kontaktnät i en anrik elitförening. Arbetet innebär att under säsongens matcher jobba som publikvärd, entrévärd eller funktionär fyra timmar per match. Vid varje match bjuds du på dryck och förtäring och säsongen avslutas sedan med en festlig volontärkväll med middag. Ju fler matcher du ställer upp, desto bättre förmåner får du efter avslutad säsong.

Publikvärd
Som publikvärd arbetar du ideellt och har ett brinnande hjärta för klubben eller fotbollen i stort. Som publikvärd får du också genomgå en utbildning fastställd av Svenska Fotbollförbundet. I ditt jobb ingår att hålla en hög servicenivå och representera Östers IF på läktaren. Det är ditt ansvar att se till att besökande på Myresjöhus Arena har det bra och hittar rätt under sitt besök. För att arbeta som publikvärd måste du ha fyllt 18 år.

Låter det intressant eller vill du veta mer?

Kontakta Lasse Jonsson Rydmark | lasse@samsecurity.se | 070 676 77 70