Publikvärd

Vi behöver din hjälp i Superettan 2018!

Vill du ha ett stimulerande volontärsuppdrag och samtidigt bli en del i ett härligt gäng Öster-fans? Bli publikvärd! Som publikvärd blir du en del av Östers resa mot Allsvenskan och får samtidigt ett stort kontaktnät i en anrik elitförening. Arbetet innebär att under säsongens matcher jobba som publikvärd, entrévärd, säljare eller funktionär fyra timmar per match. Vid varje match bjuds du på dryck och förtäring och säsongen avslutas sedan med en festlig volontärkväll med middag.

Östers IF arbetar hårt för att våra besökare ska känna sig välkomna och omhändertagna både före, under och efter våra matcher där trivsel och trygghet är prioriterade områden. Under en Superettan match på Myresjöhus Arena arbetar ungefär upp till hundra personer ideellt för Östers IF och fortlöpande under säsong och inför kommande säsong behöver vi stärka upp evenemangsorganisationen. Därför söker vi fler evenemangsvärdar inom följande områden:

Publikvärd
Vi söker dig som är minst 18 år och vill arbeta på läktaren med att ge service till våra besökare. Det kan handla om att vara hjälpa besökare att hitta till sin plats, jobba med kringarrangemang eller att vara en problemlösare. Du är Östers IF förlängda arm och i grunden handlar arbetet om att ge den bästa tänkbara servicen till våra besökare.

VIP-områdena
Vi söker dig som är minst 18 år och vill vara värd/värdinna inom våra VIP-områden – platserna för Östers IF samarbetspartners före, under och i vissa fall även efter matcherna. Även här handlar det till stor del om att ge service och att representera Östers IF på ett föredömligt sätt.

Kioskpersonal
Vi söker dig som är minst 16 år, stresstålig och service-minded. Hanterar att arbeta i en stressig miljö och gillar att jobba med människor.

Säljare: 50/50-lott + Programblad
Vi söker dig om är minst 18 år och är service-minded samt vill hjälpa Östers IF utveckla sina ungdomsspelare. Samtliga intäkter från lotterna går direkt till Akademi & Ungdomsverksamheten. Du är en väldigt viktig kugge i klubbens ungdomssatsning.

Att arbeta som evenemangspersonal är, oavsett var man arbetar, helt ideellt. Du ingår i ett stort gäng av Österentusiaster som alla vill få våra besökare att känna sig välkomna och omhändertagna på ett optimalt sätt. Det enda motkravet som vi har är att man måste kunna ställa upp i minst tio matcher av femton under säsongen.

Som publikvärd arbetar du ideellt och har ett brinnande hjärta för klubben eller fotbollen i stort. Som publikvärd får du också genomgå en utbildning fastställd av Svenska Fotbollförbundet. I ditt jobb ingår att hålla en hög servicenivå och att representera Östers IF på läktaren. Det är ditt ansvar att se till att besökande på Myresjöhus Arena har det bra och hittar rätt under sitt besök. För att arbeta som publikvärd måste du ha fyllt 18 år.

Om du känner att du kan och vill bidra är du välkommen att ringa Lasse på  070 676 77 70 eller skicka ett mejl till lasse@ostersif.se med en kort beskrivning om vem du är och vad du skulle tänkas vara intresserad av att arbeta med samt dina kontaktuppgifter.

Välkommen in med din intresseanmälan!