Öster i samhället


Så mycket mer än fotboll

Öster i Samhället arbetar idag med ett flertal samhälls – och intergrationsprojekt. "Fotboll för alla" är det gemensamma namnet för våra olika aktiviteter såsom Fotboll för alla matchen med Fri entre, Nattfotboll för ungdomar och Fotboll Kronoberg – ett Fotbollsnätverk för fotbollklubbar i kronoberg. Öster i samhället är en viktig del i Östers IF där målet är att skapa ett socialt hållbart samhälle för barn och ungdomar i Växjö Kommun. 


Nattfotboll ger hopp och nya vänner

Här kan du ladda ner och se filmen om Nattfotboll Växjö.
Atea i Växjö sponsrar något som känns meningsfullt. Här kan du läsa reportaget om ATEA:s engagemang. 


Stöd Öster i Samhället-projektet Fotboll för alla

Östers IF vill hjälpa ensamkommande flyktingbarn möjlighet att komma in i samhället genom att se fotboll live på Myresjöhus Arena och komma in östergemenskapen. Vi vill även hjälpa svenska barn & ungdomar som har det svårt i samhället pga funktionsnedsättning eller sjukdom.

Genom föreningsinsamlingen har Östers IF startat en insamling för att ge barn & ungdomar biljetter till Östers IF matcher på Myresjöhus Arena. Insamlingen är ett integrationsprojekt som vi kallar - Fotboll för alla. Varje gåva oavsett storlek kommer att vara betydelsefull och göra skillnad. Det går att ge en engångsgåva eller bli månadsgivare med valfritt belopp. Här kan du ge ditt bidrag. 

 

Vill ert företag vara med och göra skillnad?
Kontakta oss för att se hur just ni kan vara med bidra till att få ett bättre socialt hållbart samhälle i Växjö.