Partner Östers IF 2018

Våra partners är företag som ser nyttan av att marknadsföra sig genom en anrik fotbollsförening, samtidigt som vi gör skillnad genom våra projekt för regionala fotbollstalanger, en utvecklande ungdomsverksamhet, ett socialt hållbart samhälle och en arena med ett attraktivt utbud. Som partner till Östers IF hjälper ni föreningen att nå målet i Plan 2020 – att Växjö genom Östers IF ska ha en fotbollsklubb i Allsvenskan igen. Resan börjar nu och vi vill att alla företag ska vara med på Östers väg tillbaka till eliten av svensk fotboll.

Alla partners till Östers IF är viktiga, oavsett vilken del av föreningens verksamheter de väljer att stötta. Som partner till Östers IF kan du välja vilken av våra verksamheter nedan ni vill exponeras ihop med.

Elit – vårt A-lag
Akademi & Ungdom – vår satsning på kronobergs ungdomar där vi skapar framtidens fotbollhjältar
Öster i Samhället – vårt viktiga arbete för ett socialt hållbart samhälle

Är ert företag ännu inte partner? Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad Östers IF kan ge ert företag.

Andreas Skagerlind

Försäljning & Marknadschef