Admir Bajrovic klar för Öster

Östers IF vill välkomna anfallaren Admir Bajrovic till klubben. Admir kommer närmast från Ljungskile SK där han vann den interna skytteligan. Kontraktet med Östers IF löper över två år. 
 
- Admir är en snabb, kreativ och målfarlig spelare som är användbar i stort sätt på alla offensiva positioner med sin allsidighet och förmåga att nosa upp och ta tillvara på målchanser, säger sportchef Matias Concha
 
Hur känns det att komma till en anrik förening som Östers IF
Det känns jättebra. Det är en stor klubb med fina traditioner som vill ta sig till toppen igen och jag vill bidra till det steget. 
 
Varför blev det Östers IF
Det blev Öster för jag tror att det är det perfekta steget i min karriär. De har alla möjlighet för att jag ska lyckas!   Det är en lugn miljö men samtidigt mycket intresse runt klubben som gör att jag kan utvecklas ytterligare.           Jag blir väldigt motiverad av satsningen och det gör att jag höjer mig.  
 
Vilka är dina personliga mål inför 2017
Jag vann interna skytteligan i Ljungskile och jag skulle ljuga om jag sa att det det inte är ett av mina mål att blir skyttekung i superettan, jag drömmer stort. 
 
Se presskonferensen med Östers sportchef Matias Concha här.