FOTBOLLSSKOLA

Sportlovscamp & Påsklovscamp

Vår populära Camper - Sportlov 17-19 februari och Påsklov 6-8 april - för pojkar och flickor är nu öppna för anmälan. Träningarna leds av instruktörer från vår Akademiverksamhet och genomförs i inomhusarenan Tipshallen.

För killar och tjejer födda 2008 - 2013

Deltagarna delas in i träningsgrupper utefter sin ålder. Där dagarna är mellan 08:30 - 12:30 Hit är killar och tjejer, födda 2008-2013, välkomna för glädje- och energifyllda träningspass i härlig gemenskap. Det spelar ingen roll vilken förening du spelar i – till våra Camper är du välkommen vilken klubb du än tillhör.

Akademitränare som instruktörer

Under dagarna så instrueras och leds man av akademitränare från Öster samt hjälptränare kommer även finnas på plats i form av akademispelare.

Vi startar dagarna med träningspass mellan klockan 08:30 - 11:30, med paus mitt i. Därefter avslutar vi med lunch på Restaurang Östergatan, innan vi avslutar cirka 12:15

Camperna är begränsade till 80 platser (vardera), så se till att säkra er plats redan idag!

Anmäl dig här!