FOTBOLLSSKOLA

Fotbollscamper 2019

Alla våra fotbollskolor sköts av våra välutbildade Akademitränare och arrangeras för både tjejer och killar.

LF Sommarlovscamp 5 - 9 augusti, vecka 32

Vår populära sommarfotbollscamp för pojkar och flickor arrangeras tillsammans med Länsförsäkringar Kronoberg under datumen 5-9 augusti.  Träningarna leds av instruktörer från vår Akademiverksamhet och genomförs på fotbollsplaner på Arenastaden. På morgonen är det start med frukost som serveras för samtliga deltagare mellan 08.15-08.45. Därefter är det träningspass mellan 09.00 - 12.00. Efter träningarna avslutar vi med lunch på Restaurang Östergatan.

Åldersklasser: För killar och tjejer födda 2007 - 2012
Antal platser: 120 st

I avgiften ingår:

• Frukost som serveras varje dag mellan 08.15-08.45 på Restaurang Östergatan
  • Lunch som även den serveras på Restaurang Östergatan.
  • Tränings-kit från Adidas med t-shirt, shorts, strumpor och boll (målvakter får handskar istället för boll)
  • Två matchbiljetter till matchen mellan Östers IF och Örgryte IS i Superettan.

Anmäl dig här!

Program vecka 32

Tema: Passning
Fokusområde: Mittfält
Måndagen startar med temat passning, där mittfältare från Östers A-lag är med som instruktörer tillsammans med våra huvudinstruktörer.

Tema: Tillslag/Avslut
Fokusområde: Anfall
Med fokus på tillslag, i längre passningar till inlägg och avslut. Träning på detta tillsammans med våra akademi-instruktörer och anfallare från A-laget.

Tema: Spel i olika former
Fokusområde: Försvar
Spel i olika former står på onsdagens schema, 4 mot 3, 3 mot 2, 1 mot 1. Mindre spel, större spel. Här kommer vi också lägga fokus på försvarsspelet, där försvarare från Östers A-lag är på plats och instruerar.

Tema: Teknik
Fokusområde: Ytterspelare
Torsdagens tema är teknik, driva boll, medtag, mottag, där deltagarna får
instruktioner av ytterbackar och yttermittfältare från Östers A-lag.

Tema: Competition
Fokusområde: Lag
Utmaningar i alla dess former under fredagens träningspass. Spel på olika sätt, matchspel, avslutstävlingar och prickskyttetävlingar.

Målvakter
För er som anmäler sig som målvakt, så kommer vi att ha enskilda målvaktspass vid tillfällen där det inte är spel för övriga träningsgruppen. Du anmäler dig som målvakt i anmälningsformuläret.