Akademi: P17 tog hem segern i LF Cup

Under helgen avgjordes LF Cup för P17 i Tipshallen, en turnering med tolv deltagande lag från hela landet. Segrande i klassen gick Östers IF:s P17-lag som vann hela turneringen efter straffavgörande i finalen.

Österlaget tog sig till slutspel efter gruppspelsmatcher mot BK Astrio, Ystads IF FF och Assyriska FF. Efter seger i kvartsfinal mot Eslövs BK (3-1) och i semifinalen mot danska A27 (4-0) så väntade final mot gruppmotståndaren Assyriska FF.

En jämn final som slutade 1-1 efter ordinarie tid fick sedermera avgöras på straffar, där Max Eriksson kunde avgöra under sudden death-omgångarna. Seger för Öster som fick lyfta pokalen!

Stående från vänster: Adam Herdonsson, Denis Nadarevic, Efti Muhebbi, Alexander Midtvik, Max Eriksson, Casper Eklund, Anton Vukasovic, André Gustafson, Marcus Salomonsson, Montader Madjed. Sittande från vänster: Edvin Hermansson, Ture Spendler, Axel Johansson, Leonardo Lopez Lupaca, Edis Alic, Max Sjövall. Liggande från vänster: Alfons Nillevik (mv), Arvid Karlsson (mv)