Ambulansresan väntar på tisdag

På tisdag är det äntligen dags. Årets "Ambulansresa" går av stapeln i samband med Smålandsderbyt mot Jönköpings Södra och laget kommer att få ett härligt stöd på plats i Jönköping.

Ambulansresan anordnas varje år till minne av den legendariska Östersupportern "Ambulans-Jonas". Arrangör är East Front som öppnat upp 200 platser där samtliga nu är slutsålda. Man skall dock under morgondagen försöka att lösa ytterligare några platser. Dessutom åker en buss med samarbetspartners samt många som tar sig själva till Jönköping från många olika håll i vårt avlånga land. 

Uppladdningen sker på Östergatan på Visma Arena där vi erbjuder ett pangpris på en grym burgare med tillbehör med dryck för endast 199 kronor. Självklart finns ett vegetariskt alternativ. Vi slår upp dörrarna klockan 15.00 och håller öppet till avfärd.

På Östergatan så kommer vi även att ha souvenirförsäljning med fina erbjudanden och i samarbete med East Front så får alla som åker med på Ambulansresan en gratis biljett till Södra Stå på söndagen den 11 september när vi möter Dalkurd. Dessa finns för avhämtning där vi säljer souvenirer. 

Tänk på att ni inte kan ta med alkohol in på Östergatan. 

Varmt välkomna till en fantastisk dag och kväll tillsammans med Östers IF och East Front!