Årets pristagare för Stig Svensson-fonden korade!

Årets pristagare för Stig Svensson-fonden blev Johan Hjalmarsson som fick priset som årets ungdomsspelare och Calle Bonde som fick pris för årets ungdomsledare. Prisutdelare var Östers ordförande Martin Jonasson. 
 

Johan Hjalmarsson – årets ungdomsspelare
Hösten 2011 fick vi en träffa en trevlig och mycket ödmjuk 14-årig kille från Västra Torsås/Grimslöv. Vi kände direkt att han var något utöver det vanliga, framförallt genom sin proffessionella inställning både på och utanför planen samt hans stora kärlek till fotbollen. Johan tog snabbt en ordinarie plats i U17, efter två år var det dags att flytta upp i U19 och under förra året flyttades han så upp i A-truppen. Johans fina teknik och spelsinne är utöver det vanliga, liksom hans vilja att alltid jobba hårt. Stort grattis Johan!


Calle Bonde – årets ungdomsledare
Att få ha en person som Calle Bonde är alla föreningars dröm. Calle har funnits med och stöttat från start när vi inledde med p02. Sedan dess har han ställt upp både som lagledare, föräldrasamordnare och som tränare i två lag. Calle är den som finns där när det krisar, både på och vid sidan av planen. Han ställer upp när tränare saknas, när korvgrillningen ska styras upp och vid hastigt uppkomna situationer när något snabbt behöver lösas. Calle, du är en fantastisk tillgång för oss i Öster, tack för det arbete du lägger ner och stort grattis till priset!