Atea fortsätter sitt stöd för Öster i Samhället

ATEA FORTSÄTTER SITT STÖD FÖR ÖSTER I SAMHÄLLET

Sedan starten 2015 har Atea varit en betydelsefull samarbetspartner till Östers IF och bidragit till utvecklingen av föreningens hållbarhetsarbete. Ett av initiativen, nattfotboll, har utvecklats enormt sedan projektet startade för drygt 9år sedan.

- När vi började med nattfotbollen 2015 hade vi bara 7 deltagare vid första tillfället. Nu är det helt otroligt att se hur det har utvecklats och att vi kan samla 450 barn och ungdomar varje fredagskväll. Här har givetvis Ateas långvariga stöd betytt jättemycket. Säger Sara Lennqvist, Hållbarhetsansvarig på Östers IF.

- Vi är oerhört stolta över att ha varit med ända från starten och en av de främsta anledningarna till att vi fortsätter att stödja verksamheten år efter år är tack vare de engagerade ledarna som alltid är där för att hjälpa till. De är sanna eldsjälar. Säger Oskar Aspengren, VD för Atea Logistics.

Nattfotbollen är en av många initiativ som Östers IF har startat under namnet ”Öster i Samhället” för att främja inkludering, gemenskap och trygghet för barn och unga från olika bakgrunder, kön och etniciteter. Fredagskvällarna har blivit en viktig mötesplats för barn och ungdomar att träffas och spela fotboll tillsammans under de kalla och mörka vintermånaderna, Oktober till April.

- Atea Logistics är stolta över att fortsätta stödja Östers IF:s hållbarhetsarbete Öster i Samhället. Vi tror starkt på att investera i samhället och ungdomars framtid, och det är en självklarhet för oss att bidra till detta viktiga arbete. Avslutar, Oskar Aspengren.