Biljettinformation till fredagens träningsmatch mot GAIS

Här kommer biljettinformation inför fredagens träningmatch mot GAIS på VIsma Arena, en match som har avsparkstid klockan 15:00. 


Biljetter

Biljetter till fredagens match köper du enklast via webben som förköp, det gör du genom att klicka här. Vi kommer att sälja ett visst antal biljetter på plats vid entrén under matchdag, men för att undvika köer och folksamlingar uppmanar vi till att köpa din biljett i förväg. Matchbiljetterna kostar 100 kr/st. 

För dig med säsongskort så ingår träningsmatcherna och du har därmed fri entré. Du verifierar dig genom en namnlista som är uppskriven vid entrén och behöver därmed inte visa upp ditt säsongskort. För er som ännu inte mottagit era fysiska plastkort, dessa är på väg. 

Fri entré gäller även för dig som är mellan 0-18 år. 

 

Sittplatser på arenan

Biljetterna du köper är onumrerade sittplatser på östra långsidan. Varannan rad gäller och man kan sitta i sällskap om maximalt fyra (4) personer. De sektioner som är öppna till fredagens match är färgmarkerade i arenakartan nedan. Och som tidigare så håller vi en god social distansering till publikvärdar och övrig publik. 

 

Arenan öppnar 30 min före avspark, det vill säga 14.30.

Välkomna till Visma Arena under fredagen!