Inför Hammarby IF

Som seriesegrare vill man alltid avsluta snyggt


Då var det dags att knyta ihop superettan för den här säsongen med årets sista hemmamatch som spelas mot Hammarby IF. 

En match som tillslut kom att sakna någon som helst betydelse för slutseriens utseende, inget av lagen kan avancera eller tappa placeringar så vi ser fram emot en öppen och rolig match, en linje som även Roar Hansen är inne på: 
Det brukar bli trevliga tillställningar i matcherna mot Hammarby, de står för en rolig och attraktiv fotboll, precis som vi och det borgar för en bra match att se på! De har gjort ett par kloka värvningar under sommaren och hösten så att deras lag blivit lite mer offensivt komplett. Vad gäller vårt lag så tänker jag mig inte att vi gör några större förändringar, jag har vissa tankar om spelare som förtjänar att starta eller få komma in i matchen efter att ha tränat på bra under hösten, men hur det blir får ni se imorgon.

Enda förändringen i matchtruppen från Falkenbergsmatchen är att Mario Vasilj är tillbaka efter sin avstängning, vilket gör att Öster därmed har följande trupp till matchen:

Alexander Nadj, Joakim Wulff, Stefan Karlsson, Mario Vasilj, Joachim Lantz, Karl-Johan Lindblad, Patrik Bojent, Elmin Nurkic, Johan Persson, Fredrik Lundgren, Darijan Bojanic, Alexander Henningsson, Marcus Bergholtz, Andreas Wihlborg, Denis Velic, Jonas Hellgren, Matteo Blomqvist-Zampi, Andreas Birgersson, Freddy Söderberg. 

Matchen spelas lördag 3 november på Myresjöhus Arena i Växjö. Du som inte köpt eller hämtat ut din biljett i förtid rekommenderas att komma i god tid då det är stort publiktryck och risk för långa köer i biljettförsäljningen. 

Om man inte är på plats och ser matchen rekommenderar vi vår rapportering på twitter som du hittar på twitter.com/ostersif och hashtaggen #oiflive. 

Du kan även följa matchen på Smålandspostens hemsida och i Sveriges Radio (web). 

Text: Patrik Karlsson