Inför kvällens match mot Jönköping Södra

Ikväll är det dags för årets första match, när Superettankollegan Jönköping Södra IF gästar oss i Tipshallen, med avspark klockan 19.00. 

Christian Järdler ser fram emot året första match: 

"Efter tre veckors träning känns det rätt och kul att få starta upp matcherna. Roligt att får börja med två Smålandsderbyn dessutom. Jag hoppas få se att många av våra metoder och principer sitter i ryggmärgen och att vi arbetar inom ramen för hur Öster ska spela. Vi vill fortsätta utveckla oss i år och idag blir det första testet på vart vi är nu som lag och som individ."

Christian fortsätter och berättar att belastningen är rätt hög på träningarna i veckorna, men att det är viktigt att lägga fokus på rätt saker under kvällen, "Vi är inne i rejäl träningsperiod men jag vill att vi tar med oss energi och maxlöp ut på planen ikväll."

Matchtruppen som är uttagen till kvällens match är: 

Robin Malmkvist, Victor Stulic, Mattias Pavic, Månz Karlsson, Fredrik Lundgren, Stefan Karlsson, Calle Johansson, Liridon Silka, David Johannesson, Oliver Silverholt, Emir Avdic, Dragan Kapcevic, Christian Ljungberg, Anton Andreasson, Victor Ericsson, Filip Örnblom, Joao Pedro, Gustav Ahrn, Jonathan Larsson. 

Simon Helg och Jonathan Drott saknas i truppen på grund av lättare skador. 

Matchen döms av Almir Kadaric, Ismar Ramadani och Barech Afzal Khan. 

Biljett till kvällens match kostar 100 kr, för dig som är under 18 år gäller fri entré. 

Matchen ikväll livesänds 

Kvällens match ses bäst live på plats i Tipshallen. Men har du inte möjighet att närvara under kvällen eller befinner dig på annan ort så livesänder vi matchen via Solidsport. 

Vi sänder på egen hand dagens möte med Superettan-kollegan Jönköping Södra. Kommenterar matchen gör Österpoddens Tobias Hellgren och Victor Laag. Matchen sänds via plattformen SolidSport och du kommer till vår Play-kanal genom att klicka här. 

För att kunna se matchen så behöver du ha ett konto hos Solidsport, har du inte det sedan tidigare så skapar du enkelt ett helt kostnadsfritt på sidan. 

Efter att du har skapat kontot så kan du köpa hem matchen för 59 kr. 

1. Säkerställ att du har ett konto skapat och som du är inloggad på
2. Klicka in på matchen Östers IF - Jönköping Södra IF
3. Välj "Lås upp för 59 SEK"
4. Färdig för match!

Länkar att använda nedan: