Inför mötet med Gefle IF

Imorgon söndag är det dags för Fotboll för Alla-matchen på Myresjöhus Arena, vilket innebär att föreningen tillsammans med partners bjuder Växjö med omnejd på fri entré till matchen. En match med avspark klockan 15:00 och gär vi gästas av Gefle IF FF. 

Gefle kommer från en seger i sin senaste match på bortaplan mot Varbergs BOIS FC, en match som slutade 2-1 till Gefle. Innan detta har Gefle tre raka förluster i matcher mot Örgryte, Jönköping Södra och Falkenberg. Poängstarkast hos gästerna är Piotr Johansson som har gjort sju poäng hittills i seriespelet tillsammans med Adam Bergmark Wiberg som också har fått ihop sju poäng. 

Hemmalaget Öster kommer från en negativ formkurva med en poäng på dem senaste tre matcherna, den poängen kom i den senaste hemmamatchen på Myresjöhus Arena där man tog en poäng efter 0-0 i Smålandsderbyt mot Jönköping Södra. 

Den interna poängligan för hemmalaget leds av Dragan Kapcevic på 12 (9 + 3) poäng, tätt därefter hittar vi Simon Helg som har gjort 11 (4 + 7). 

Östertruppen som är uttagen av ledarteamet: 

Robin Malmkvist, Darmin Sobo, Månz Karlsson, Fredrik Lundgren, Stefan Karlsson, Mario Vasilj, Calle Johansson, Liridon Silka, David Johannesson, Simon Helg, Oliver Silverholt, Dragan Kapcevic, Christian Ljungberg, Jonathan Drott, Anton Andreasson, Filip Örnblom, Gustav Ahrn, Joao Pedro

På Myresjöhus Arena är det som sagt fri entré imorgon, ta med familj, vänner, kollegor till Myresjöhus Arena i kampen om tre poäng. Enklaste sättet med biljetter inför morgondagens match:

1. Slipp köer - beställ biljetter på biljetter.ostersif.se/ffa
2. Hämta ut biljetter i biljettkassan på matchdag, öppnar 13:00⠀
3. Få matchbiljett utanför huvudentrén av personal från biljettservice⠀

 

Östers IF - Gefle IF FF
Söndag klockan 15:00, Myresjöhus Arena
Fribiljetter bokar ni här
Domare: Fredrik Hansson