Inför Öster - Ängelholms FF

Möter en riktigt bra motståndare

Öster ställs i Superettans tredje omgång inför ännu en svår match när Ängelholms FF besöker Värendsvallen. 

Ängelholms FF som kvalade och var nära att ta sig hela vägen upp i allsvenskan förra säsongen är säkerligen riktigt revanchsugna i år och man siktar återigen på toppskiktet av tabellen. 
Roar Hansen kommenterar torsdagens motstånd: 
- Vi möter en riktigt bra motståndare, Ängelholm har en av de mest erfarna och rutinerade trupperna i hela serien, dom är minst lika bra som förra året. 
Ängelholm har börjat årets säsong med fyra poäng på två matcher efter oavgjort borta mot Trelleborg i premiären och vinst hemma mot Värnamo. Man saknar Zeyn S-Latef som är avstängd.

Öster kommer från en underhållande match med två ansikten där man hela tiden var steget efter i första halvlek, men lyckades vända på både spelet och resultatet efter att TFF fått en man utvisad tidigt i andra halvlek. Roar kommenterar föregående match: 
- I första halvlek krånglar vi med allt, spelar en "hittepåfotboll" och följer inte alls de riktlinjer vi talat om innan matchen. Eftersom vi uppträder på detta vis gör vi TFF bättre och de får såklart energi när de känner att vi inte är med i matchen. 
I andra halvlek får vi igång farten i vårt passningspel, lyckas med flera snabba spelvändningar och är riktigt coola då vi tagit ledningen i matchen. 

Läget i laget inför Ängelholmsmatchen är i stort sett det samma som inför Trelleborg; Darmin Sobo är fortfarande sjuk och inte aktuell, Filip Thurn har varit med och tränat igen och Jocke Wulff har börjat plocka ner lite höjdbollar, han går stadigt framåt. 
Anton Henningsson kommer in i truppen och Lucas Ohlander faller ur. 

Preliminär trupp för Öster: 

Alexander Nadj, Dzevad Selimagic 
Elmin Nurkic, Stefan Karlsson, Karl-Johan Lindblad, Månz Karlsson, Mario Vasilj, Patrik Bojent, 
Johan Persson, Denis Velic, David Vidarsson, Andreas Wihlborg, Alexander Henningsson, Jonas Hellgren 
Kevin Amuneke, Matteo Blomqvist-Zampi, Andreas Birgersson, Freddy Söderberg, Anton Henningsson 

Matchen spelas torsdag 19 april kl 18:30 OBS tiden! på Värendsvallens A-plan. 

Matchen följer du som inte finns på plats via vår twitter #oiflive, smp.se, SR`s webradio samt på TV4Sport. 


Patrik Karlsson