Inför Öster - GAIS

Matchdags igen för vårt A-lag, imorgon fredag den 16 mars gästas vi i Tipshallen av GAIS i ännu en försäsongsmatch. Avspark klockan 18.30. 

Tränare Christian Järdlers tankar inför matchen: 

-"Vi längtar efter serien och saknar tävlingsnerven från cupen. Vi möter ett starkt motstånd imorgon i GAIS som var det enda laget från S1 som gick vidare från cupens gruppspel. Det är en motiverande match och vi vill naturligtvis göra en bra match men vi har valt att prioritera tuffa träningar i denna veckan för att komma så väl fysiskt förberedda som möjligt till serien. Där ligger fokus. Alla spelare i truppen är med till match och vi har en plan in i matchen att ge flera spelare tid på plan." 

Matchtruppen

Följande spelare är uttagna för spel mot GAIS: 

Robin Malmkvist, Darmin Sobo, Mattias Pavic, Månz Karlsson, Fredrik Lundgren, Stefan Karlsson, Mario Vasilj, Calle Johansson, Liridon Silka, Admir Bajrovic, David Johannesson, Simon Helg, Oliver Silverholt, Emir Avdic, Jonathan Drott, Jesper Andreasson, Victor Ericsson, Filip Örnblom, Lars Fuhre. 

Entré

Som tidigare så är det fri entré för dig som har säsongskort och även fri entré för dig som är upp till 18 år gammal. Vuxen 100:-. Vi tar emot kontanter, swish och kortbetalning i biljettkassorna. 

Senaste matcherna mellan lagen

Östers IF 2-0 GAIS (Superettan, 2017)
GAIS 2-2 Östers IF (Superettan, 2017)
Östers IF 0-3 GAIS (Svenska Cupen, 2016)
Östers IF 0-1 GAIS (Superettan, 2014)
GAIS 0-0 Östers IF (Superettan, 2014)

Följ matchen

Liverapporteras på Twitter, följ oss på @oifmatch