Inför Östers IF-IK Frej Täby
På torsdag kväll är det dags för Öster att tredje och avgörande matchen i svenska cupens gruppspel. Efter att ha spelat lika mot Malmö FF (1-1) och vunnit över GIF Sundsvall har Öster ett riktigt bra läge att ta hem gruppen. Om Öster går vidare avgörs dock först på söndag då Malmö tar emot GIF Sundsvall. Vi ringde upp Andreas Thomsson för att få hans tankar kring avgörandet i Svenska Cupen. 

En stabil 2-0 seger borta mot Sundsvall senast. Vad tar ni med er från matchen? 
–Vi spelar smart och effektivt. Två snabba mål och sen kontrollerade vi matchen. Vi fullföljde matchen på ett bra sätt och hade hela tiden kontrollen. 

En poäng borta mot Malmö och en stabil seger mot GIF Sundsvall senast. Hur nöjd är du med cupen än så länge? 
–Resultatmässigt är jag mycket nöjd. Gör vi en bra match mot Frej så ska vi vara mycket nöjda. Det finns fortfarande en del att jobba på i vårt spel men vi är en bra bit på vägen. 

Vad kan vi förvänta oss av matchen mot IK Frej? 
–Frej är ett bra lag som har många unga tekniska spelare. Dom stod upp bra mot Malmö och slog Sundsvall. Vi ska göra en riktigt bra match och göra det vi kan. Det viktigaste är att vi vinner och så får vi se hur långt det räcker. Vi kan inte stressa fram något utan vi måste göra det vi är bra på. 

Skadeläget? 
–Darijan har lite ont i ett knä och står därför över matchen. Annars är skadeläget oförändrat. 

Truppen
Johan Andersson ersätter Darijan i i övrigt är det samma trupp som mot GIF Sundsvall. 

Alexander Nadj, Robertino Kljajic Johan Andersson, Månz Karlsson, Patrik Bojent, Stefan Karlsson, Elmin Nurkic, Kenny Pavey, Alexander Henningsson,, Fredrik Lundgren, Johan Persson, Josef Elvby, Marcus Bergholtz, Vlado Zlojutro, Jonas Hellgren, Andreas Birgersson, Denis Velic och Freddy Söderberg. 

Matchen spelas i Tipshallen torsdagen den 14 mars kl. 19:00. Har du inte möjlighet att se matchen live kan du följa den via twitter.com/ostersif.