Inför premiären mot Norrby

På onsdagen spelas Östers premiär i Superettan 2020, hemma på Myresjöhus Arena mot Norrby IF med avspark klockan 19:00. 


Efter en vår fylld av en mängd olika scenarion för spel och säsong så startar Superettan så äntligen igång imorgon onsdag när vi gästas av Boråslaget Norrby på hemmaplan. Östers IF kommer till spel med en trupp som har kunnat träna på bra under den sista veckan innan premiären. 

 

Denis Velic, huvudtränare: 

- Det känns givetvis fantastiskt härligt att det äntligen drar igång. Jag har höga förväntningar inför matchen och på hela säsongen. Spelarna i laget är laddade och det har sett bra ut på träningarna inför premiären så jag kliver in på matchdag med en bra känsla i kroppen. 

 

Matchtruppen: 

Victor Stulic, Damir Mehic, Mattias Pavic, Månz Berg, Fredrik Lundgren, Stefan Karlsson, Calle Johansson, Marc Rochester Sörensen, Petar Petrovic, Simon Alexandersson, Oliver Silverholt, Jonathan Drott, Filip Örnblom, Alexander Henningsson, Johan Persson, Billy Nordström, James Keene, Ammar Ahmed

 


 

Onsdagens hemmapremiär mot Norrby kommer att spelas utan publik och inför tomma läktare. Men vi vill slå premiärrekord! 


2004 mötte vi BK Häcken i premiären av Superettan, då gästade 5 521 personer Värendsvallen. Den siffran vill vi tillsammans med er supportrar nu slå! 

Hemmapremiären mot Norrby IF sker nu på onsdag den 17 juni, inför tomma läktare på grund av rådande situation kring Covid-19. 

Soffbiljett
Vi vet att många Östersupportrar kommer att lyssna på matchen genom radion eller se matchen via TV:n från soffan i hemmet och här finns nu en chans att stötta Östers IF genom att köpa en soffbiljett till matchen. 

Soffbiljetten kostar 50 kr/styck och är ett direkt bidrag till Östers IF. 

Målet är att sälja minst 5 522 biljetter. Stort tack till er som är med oss och tillsammans slår ett nytt premiärrekord i Superettan! 

#TillsammansFörÖster 

Du köper din soffbiljett genom att klicka här.


Matchen ser du på Dplay! Skaffa konto via den här länken så stöttar du Östers IF ekonomiskt.