Inför premiärmatch: Helsingborgs IF - Öster

I morgon tisdag den 4 april är det dags för seriepremiär på Olympia i Helsingborg. 

Öster kommer från en stark försäsong med goda resultat mot allsvenskt motstånd. Nu är det dags för det stora allvaret i Superettan där resan mot en allsvensk plats startar. 

Vi har satt oss ner med huvudtränare, Srdjan "Túfa" Tufegdzic, för att gå igenom några saker inför morgondagens drabbning.
Hur är stämningen i laget nu såhär nära en premiär?
Vi som lag ser mycket fram emot säsongspremiären. Spelarna har visat upp en god inställning på träning och vi är laddade.*

Hur ser du på Helsingborg som lag?
Det är ett väldigt bra lag med bra tränare och spelare med allsvensk erfarenhet. Så vi har en tuff bortamatch att vänta.
Vi kommer att få arbeta hårt för att få med oss ett positivt resultat. 

Hur ser skadeläget ut i laget?
Alla spelare är redo och uttagningsbara.

Avspark sker klockan 19.00. Var på plats i god tid och det finns fortfarande möjlighet att boka bussplats tillsammans med East Front. Köp din matchbiljett på Helsingborgs biljettsida.

Matchen sänds på Discovery+: Just nu har Discovery ett supererbjudande till nya kunder fram till 16 april. För endast 249 kr /månaden i sex månader kan du se alla matcher i Allsvenskan och Superettan. Teckna ditt abonnemang här för att samtidigt stötta Östers IF: https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1563774&media_id=890408