Inför säsongens första match

Imorgon fredag den 26 januari så stundar årets första match på den nya säsongen, vi möter Husqvarna FF i Tipshallen klockan 18.30. Det blir Christian Järdlers första match som huvudtränare för Öster och en chans för dig att se samtliga nyförvärv på plan.

 

Biljettinformation

Ni som har köpt/beställt säsongskort har fri entré på alla försäsongsmatcherna och därför har ni en egen ingång i Tipshallens entré imorgon, där vi släpper in er via namnlista. 
Ditt tryckta säsongskort hämtar du ut torsdag den 8 februari på en VIP-kväll hos Volkswagen/Atteviks där du även får chans att träffa våra nyförvärv, spelare samt ledare. Mer om VIP-kvällen här. Kaffebiljett för dig som har säsongskort mottager ni vid entrén. 

För övrig entré imorgon så gäller följande, vuxen 100:- och upp till 18 år så är det fri entré. Totalt två biljettkassor är öppna imorgon, i den ena så hanterar vi swish och kontanter, i den andra swish, kontanter och kortbetalning. Notera att det endast är en kassa som hanterar kortbetalning.

Samtliga nyförvärv med i morgondagens trupp

Följande trupp har blivit uttagen till morgondagens match: 

Robin Malmkvist, Darmin Sobo, Mattias Pavic, Fredrik Lundgren, Stefan Karlsson, Mario Vasilj, Calle Johansson, Liridon Silka, Admir Bajrovic, David Johannesson, Simon Helg, Darmin Sobo, Oliver Silverholt, Emir Avdic, Dragan Kapcevic, Jesper Andreasson, Victor Ericsson, Filip Örnblom, Lars Fuhre, Flamur Dzelili. 

Saknas i ordinarie trupp gör Jonathan Drott p.g.a. stukad fot och Månz Karlsson som haft problem med ett lår. 

Övrigt

På plats imorgon så kommer det även finnas möjlighet att köpa ditt säsongskort och medlemskap för årets säsong. Vi hälsar samtliga varmt välkomna till morgondagens match!