Inför: Skövde - Öster

I morgon söndag den 26 maj klockan 13.00 väntar ett tufft bortamöte mot tabellsexan Skövde AIK på Södermalms IP. Nedan följer de sportsliga förutsättningarna in till matchen.

Öster kommer senast från en stark seger hemma mot serieledaren Landskrona och befinner sig inför omgång 10 på en andraplats såhär långt in Superettan. Med känn på förstaplatsen är det nu ett Österlag som har fullt självförtroende just nu.

Vi lämnar över ordet till huvudtränare Martin Foyston som kommer in till denna drabbning med följande tankar:

"Just nu har vi en stark identitet och energi i laget som vi fortsatt bygger vidare på. I vissa matcher kan vi ha förtjänat mer än vad spelet visar, men så är fotboll. Senast fick vi utdelning för vad vi förtjänade tillslut i matchen mot Landskrona.

Vi blir bättre för varje match som går och det är det enda som räknas. Det är ett lag fullt av självfötroende som går in till den här matchen och vi går som vanligt för alla poäng.

Det är en spelartrupp som är redo och alla är uttagningsbara i dagsläget. David Seger har haft en känning så där får vi göra en sen bedömning."

För dig som inte har möjlighet att vara på plats och stötta laget så finns streamingtjänster att tillgå. Discovery+ har blivit Max som är det nya hemmet för Allsvenskan och Superettan. Matchen går fortsatt se även på Discovery+ och TV4 Play. Läs mer här.

Du följer även vår egna rapportering via sociala medier där du finner oss på Facebook, Instagram, X och givetvis här på hemsidan med matchrapporten som publiceras efter slutsignal.

East Front anordnar supporterresan och bussarna avgår från Visma Arena imorgon klockan 09.00.

Mot en härlig trea att ta med sig hem till Växjö!