Jonathan Larsson klar för Östers IF

Den 21-åriga ytterbacken Jonathan Larsson är klar för Östers IF, kantspelaren har skrivit på ett 1-årskontrakt med klubben och ansluter till laget samt tar med sig flyttlasset redan under veckan. 

21-åringen Jonathan Larsson har Helsingborg Södra som moderklubb men flyttade under tonåren till numera allsvenska laget Helsingborgs IF. Där han vi akademin tog sig hela vägen upp i A-laget och gjorde A-lagsdebut under året 2016 i Allsvenskan. Under den senaste säsongen blev det totalt 6 framträdanden i Superettan, varav en start mot Öster på Myresjöhus Arena i slutet av oktober - en match som slutade 4-4. 

Christian Järdler om värvningen: 

”Jonathan är en fysiskt bra ytterback med både speed och uthållighet. Han är välskolad från sin långa tid i HIF där han har spelat matcher i Superettan och i Svenska Cupen. Vi ser en spännande potential i honom och vi tycker att han kommer hit i en bra ålder, och ger oss både en bättre balans samt åldersstruktur i vår A-trupp. Han är högerfotad men kan även spela till vänster. Han börjar träna med oss idag och flyttar till Växjö i helgen.”

Varmt välkommen till Östers IF, Jonathan!