Karl-Johan Lindblad går vidare i karriären

Efter att ha spelat i Öster i nästintill hela sin karriär, så går nu 25-åriga mittbacken och de senaste årens notoriska straffskytt Karl-Johan Lindblad vidare för nya utmaningar, efter en resa från pojklagen ända upp till A-laget. 

Kalle själv om steget: 

- "Mina vänner. Tiden har kommit då jag tackar för mig i den rödblåa tröjan. Vet inte vart jag ska börja. Det är omöjligt att beskriva i ord vad den här föreningen har betytt för mig under så lång tid. Kommer än idag ihåg min allra första träning, alla sommarcuper som pojk, pojkallsvenskan, juniorallsvenskan, tipselit och A-laget. Det har varit både bra och mindre bra år. Därför känns det positivt att lämna nu efter ett par bra år i följd. Den här klubben har något bra på gång och det hade den inte haft om det inte vore för alla människor som bryr sig om den här föreningen. När det har varit riktigt tufft så har det ändå funnits så många som har gjort sitt yttersta för att dra sitt strå till stacken. Utan er hade ingenting funkat. Jag vill rikta ett stort tack till East Front, som i ur och skur funnits där, var vi än har varit. Ni har varit med och hjälpt oss till så många poäng genom åren. Jag vill tacka mina lagkamrater och ledare, som är ett så bra gäng. Många vänner har man skaffat sig för livet och det betyder så mycket. Sist men inte minst vill jag tacka min familj som alltid stöttar och finns där för mig. Jag önskar er all lycka framöver. Vi ses igen." 

Sportchef Matías Concha: 

- "Kalle är en fantastisk människa, en duktig spelare och en lojal lagkamrat som gett allt sitt engagemang och kärlek till föreningen under så lång tid. Sen liten grabb har han spelat här och är självklart välkommen tillbaka i framtiden. Vi alla önskar honom lycka till i hans kommande utmaningar."

Stort lycka till framöver Kalle!