Klart med ny försäljning- och marknadschef

Vår nuvarande Försäljning- och marknadschef Andreas Skagerlind går vidare i arbetskarriären efter fyra år i föreningen, han ersatts utav tidigare Österbekanta Peo Jönsson. Peo ansluter till Öster från och med oktober månad. 

Peo Jönsson kommer närmast från sportbranschen där han arbetat som varumärkesansvarig för ett japanskt skovarumärke. Peo har ett lång och stor erfarenhet inom försäljning som han har arbetat med under 15 års tid med bland annat 14 år i Adidaskoncernen. När Peo arbetade i Öster så var han Klubbchef med inrikting försäljning, under den perioden man tog steget upp i Allsvenskan 2013. 

Peo Jönsson: 

- ”Oerhört kul att bli tillfrågad och få vara med på föreningens framtida resa. Fotbollen som produkt och Östers IF som förening ligger mig varmt om hjärtat. Fem år sedan jag var här senast och nu ser jag fram emot att förvalta och utveckla det som Andreas och övriga medarbetare tidigare varit med och byggt upp, och att få arbeta tillsammans med teamet som är på plats.” 

Vi passar också på att rikta ett stort tack till Andreas Skagerlind för sina år i Östers IF. Andreas har arbetat hårt och målinriktat under hela sin tid i Öster och har bland mycket annat varit med och startat upp Öster i Samhället som idag är en oerhört viktig del för många barn och ungdomar. Andreas har hela tiden gjort sitt yttersta för att föreningen har haft möjlighet att nå sina mål och har varit med hela vägen på resan från Division 1 Södra upp till Superettan igen. 

Vi välkomnar Peo tillbaka till föreningen och ser med det starkt fram emot kommande år i arbetet att utveckla vår försäljning- och marknadssida och på så sätt föreningen i sig, på resan tillbaka mot Allsvenskan.