Länsförsäkring Kronoberg ny premiumpartner till Öster i Samhället

Länsförsäkring Kronoberg har under en längre tid varit en viktig partner till Öster, dels genom sitt engagemang i ungdomsturneringen LF Cup (som lockar 2500 fotbollspelare från hela södra Sverige) , där man är namnpartner. Men också i LF Sommarlovscamp varje sommar vecka 33, en fotbollsskola för killar och tjejer i åldern 7-12 år. 

Länsförsäkring Kronoberg har även varit en partner till Öster i Samhället, men nu tar man ytterligare kliv framåt och blir premiumpartner, vilket är oerhört glädjande för bägge parter.

Beatrice Kämpe Nikolausson, VD för Länsförsäkring Kronoberg: 

- Vi har under flera år haft ett fint samarbete med Öster i Samhället, som vi nu fördjupar. Det ger oss möjligheter att utveckla de fantastiska insatser som vi har påbörjat men också att starta nya aktiviteter som får barn och ungdomar i rörelse, för att må bra, ha roligt tillsammans och förhoppningsvis leva sina drömmar.

– Vår målsättning är att fotboll ska vara för alla. Därför är det riktigt kul att vi på kort tid kan presentera vår tredje Premiumpartner för Öster i Samhället 2018. Det bevisar verkligen att vi gör mycket bra saker för samhället som våra partners vill vara en del av, säger Andreas Skagerlind, Försäljning- och Marknadschef Östers IF.