Marc Rochester Sörensen förlänger sitt avtal

Den spelskicklige danske mittfältaren Marc Rochester Sörensen förlänger sitt avtal med Östers IF, vilket gör att han har kontrakt fram till och med säsongen 2022. 

 

Den 28-åriga mittfältaren kom till föreningen inför förra året och visade tidigt prov på sin spelskicklighet och sitt lugn med bollen. Under säsongen tog Marc ett kliv ner från en offensiv mittfältsroll till en mer sittande utgångsposition på mittfältet, en plats som han sedan var ordinarie på säsongen ut. 

 

Denis Velic, huvudtränare: 

- "Marc har vuxit ut till en riktigt viktig spelare och framförallt ledare i truppen. Vi är jättenöjda att Marc väljer att förlänga sitt avtal med oss. Som spelare har Marc under året visat att han är en av seriens bästa och viktigaste spelare i den positionen som han har fått hos oss. En spelskicklig och harmonisk spelare som vi ser mycket framemot att få fortsätta arbeta med. 

 

Marc Rochester Sörensen: 

- "Först av allt vill jag säga att det var ett enkelt beslut att stanna i föreningen när chansen dök upp att förlänga avtalet. Vi har pratat under ett tag tillsammans och det känns skönt att allt är klart, även fast jag aldrig var orolig över att vi inte skulle komma i mål. Jag har stora förhoppningar på året och hoppas att vi kan bygga vidare på förra säsongens prestationer och ta oss med det in i säsongen som väntar." 

- "Jag trivs oerhört bra i truppen och både nyförvärven och de unga spelarna visar framfötterna vilket är riktigt kul."