Mario Vasiljs sista säsong i Östers IF

Född 1983, började spela fotboll som liten i Rydaholm och gjorde sin första Öster- och elitfotbollsmatch säsongen 2006. Ett lag, en klubb och en förening som han har tillhört sedan dess. Nu gör han sin sista spelarsäsong i den rödblåa tröjan, vår lagkapten Mario Vasilj. 

Efter 13 säsonger i klubben står det nu klart att Mario Vasilj inte spelar vidare i Östers IF efter det att säsongen avslutas på lördag hemma mot Halmstads BK. En trotjänare, en kulturbärare och en av föreningens absolut viktigaste spelare i modern tid. ”Majje” har under sin tid i klubben deltagit i 309 tävlingsmatcher, i serie- och cupsammanhang. Gjort 33 mål, tilldelats 45 gula kort, 7 röda kort och spelat 25 021 matchminuter. Två allsvenska säsonger, sju säsonger i Superettan och fyra säsonger i Divison 1 Södra. Varit delaktig i flertalet viktiga kvalmatcher, både i positiva och negativa kval. Varit våran lagkapten och lett oss både på plan och utanför plan. Samt stått för en mängd viktiga mål med sitt vassa huvudspel. 

Christian Järdler: 

”Alla jag träffat i och runt Östers IF under mitt knappa år här har bara gott att säga om ”Majje”. Jag kan bara hålla med! En bra fotbollsspelare, en kanonkille att arbeta med och en sällsynt lojal människa som blivit sitt Öster troget i många år. Majje är en otroligt stark huvudspelare, en skicklig försvarsspelare som även besitter en god offensiv spelförståelse och det är med glädje jag ska få se honom en sista gång i tröja nummer 6 på Myresjöhus Arena.

På lördag firar vi och tackar Mario Vasilj, när vi möter Halmstads BK hemma klockan 16:00 i säsongens sista match. Slut upp på plats och var med och ge ert stöd till laget och ert tack till Majje! Biljetter köper ni här.

 

Tillsammans med Eastfront fyller vi ståplats inför Mario Vasiljs sista hemmamatch i Östertröjan. Till priset av Marios födelseår (83) kan du nu inhandla matchbiljetter till Södra Stå för att tacka av allas vår Majje! - ostersif.ebiljett.nu/kampanj/vasilj