Matchtruppen mot Halmstads BK

Imorgon lördag är det dags för årets sista match på Myresjöhus Arena och säsongens sista match i Superettan. Detta när Halmstads BK gästar oss med avspark klockan 16.00. Det är även dags att tacka Mario Vasilj för 13 säsonger i Östertröjan - slut upp på plats och ge ditt tack och avsked till en av våra viktigaste spelare i mordern tid. 

Matchtruppen uttagen av ledarteamet med Christian Järdler i spetsen: 

Robin Malmkvist, Darmin Sobo, Mattias Pavic, Månz Karlsson, Stefan Karlsson, Mario Vasilj, Calle Johansson, Liridon Silka, David Johannesson, Simon Helg, Oliver Silverholt, Emir Avdic, Christian Ljungberg, Jonathan Drott, Anton Andreasson, Filip Örnblom, Gustav Ahrn, Joao Pedro, Oliver Gustafson

Fredrik Lundgren och Dragan Kapcevic saknas i truppen på grund av skada. 


Avtackning för Mario Vasilj

Född 1983, började spela fotboll som liten i Rydaholm och gjorde sin första Öster- och elitfotbollsmatch säsongen 2006. Ett lag, en klubb och en förening som han har tillhört sedan dess. Nu gör han sin sista spelarsäsong i den rödblåa tröjan, vår lagkapten Mario Vasilj. 

Efter 13 säsonger i klubben står det nu klart att Mario Vasilj inte spelar vidare i Östers IF efter det att säsongen avslutas på lördag hemma mot Halmstads BK. En trotjänare, en kulturbärare och en av föreningens absolut viktigaste spelare i modern tid. ”Majje” har under sin tid i klubben deltagit i 309 tävlingsmatcher, i serie- och cupsammanhang. Gjort 33 mål, tilldelats 45 gula kort, 7 röda kort och spelat 25 021 matchminuter. Två allsvenska säsonger, sju säsonger i Superettan och fyra säsonger i Divison 1 Södra. Varit delaktig i flertalet viktiga kvalmatcher, både i positiva och negativa kval. Varit våran lagkapten och lett oss både på plan och utanför plan. Samt stått för en mängd viktiga mål med sitt vassa huvudspel. 

Imorgon lördag firar vi och tackar Mario Vasilj, när vi möter Halmstads BK hemma klockan 16:00 i säsongens sista match. Slut upp på plats och var med och ge ert stöd till laget och ert tack till Majje! Biljetter köper ni här.

Stanna helst kvar efter slutsignalen, då vi kommer att tacka och fira av SuperMario på innerplan efter det att matchen är slut. 


Östers IF - Halmstads BK 
Lördag 16:00, Myresjöhus Arena
Domare: Nermin Cisic
Följs: Absolut bäst live, kommer även liverapporteras på Twitter.

Biljetter köper ni här.