Nadj kvar säsongen ut

-Vore synd att inte fortsätta den här resan

Under dagen blev det klart att Alexander Nadj förlänger sitt kontrakt säsongen ut. Sportchef Peter Kuno Johansson är mycket nöjd med tryggheten det ger i målvaktsbesättningen. 
- I den situation vi är i hade det varit tjänstefel att ta risken att kasta in Wulff i spel för tidigt. 

Efter den vårsäsong Öster gjort har nog de flesta fans gått och oroat sig lite inför sommaruppehållet - vad händer om Alexander Nadj försvinner och Joakim Wulffs stressfraktur går upp igen? Nu kan alla andas ut. Nadj skrev under eftermiddagen på kontrakt för resten av säsongen, och såväl målvakten själv som sportchef Peter Kuno Johansson är mycket nöjda med förlängningen. 
- Jag är jättenöjd, och jag tror Alexander också är nöjd med att det nu är klart. 
En inställning Nadj bekräftar. 
- Det känns jättebra att veta vad jag ska göra resten av säsongen, och kunna fokusera helt på Öster. Jag har kommit in bra i det här gänget, och när vi nu börjat den här resan så bra vore det synd att inte följa med på resten. 
Kuno vill även förtydliga att förlängningen med Nadj inte är ett misstroendevotum gentemot Joakim Wulff, utan bara sunt säkerhetstänkande. 
- Jag tvivlar inte det minsta på Jockes fotbollskunskaper, men alla vet ju hur det kan vara med stressfrakturer. I den situation vi är i nu hade det varit tjänstefel att riskera något genom att ta chansen att kasta in Wulff i spel för snart.

 

Text: Support1930