Nicolas Mortensen skriver på ett nytt avtal med Östers IF

Den 27-årige danske forwarden Nicolas Mortensen - som kom till föreningen under mitten av den förra säsongen - förlänger sitt kontrakt med Östers IF fram till och med säsongen 2022. 

 

Nicolas kom från FC Helsingör under säsongen 2020 och har sedan dess spelat 20 matcher för föreningen i Superettan. På dessa matcher har det totalt blivit 8 mål och 3 assist. 

På seniornivå har Nicolas tillhört FC Helsingör och BK Fremad Amager och spelat i bland annat danska Superligaen. 

Nu står det klart att "Nico" skriver på ett nytt avtal med Östers IF som gäller fram över säsongen 2022. 

 

Nicolas Mortensen: 

- "Det känns mycket bra att få möjligheten att fortsatt vara en Österspelare under hela 2021 och 2022. Jag ser framemot resten av säsongen och framtiden för föreningen. Det känns som att vi något bra på spåren och jag vill vara med och ta Öster till nästa nivå." 

 

Denis Velic: 

- "Det känns fantastiskt bra att Nicolas väljer att fortsätta sin resa med oss. Dels med tanke på att det är en spelare som har haft visat intresse från andra klubbar och men också att Nico tror på vår framtid inom föreningen. Utöver detta har Nico under en kort tid i klubben vuxit ut till en viktig spelare på planen och en viktig ledare i gruppen och i omklädningsrummet. Vi är väldigt nöjda över att Nico blir kvar hos under kommande säsonger."