Nu är den nya webshopen öppen!

Nu är det klart med ett nytt avtal gällande merchandise- och souvenirprodukter. Östers IF har slutit ett avtal med Sport Design Sweden med start i år 2020 och en ny webbshop lanserades under måndagen. 
 

– Vi genomför en härlig nysatsning vad gäller merchandise tillsammans med Sport Design Sweden. Det känns oerhört roligt då vi kommer att få en förstklassig lösning med såväl produkter som distribution med en ny webbshop. Souvenirförsäljningen betyder mycket för oss, både när det gäller att bygga vårt varumärke, men vi räknar även med att det blir en betydande intäkt för föreningen", säger Peo Jönsson, försäljnings och marknadschef för Östers IF. Avtalet innebär en rejäl nysatsning och förhoppningen är att färga läktaren med alla nya produkter.


– "Med 10 års erfarenhet och som merchandiseleverantör till över 200 idrottsklubbari världen, bland annat Tottenham Hotspur, Sevilla och Toronto Maple Leafs är vi rustade att ta Östers IF.s produkter och försäljning till en ny nivå inför säsongen 2020. Vi är mycket glada över detta samarbete där vi kommer tillhandahålla ett helhetskoncept med allt ifrån en nylanserad webshop till att få fram produkter som säljs på arenan och andra ställen", säger Peter Gagneus, E-commerce Manager, Sport Design Sweden. 


Inom kort kommer ett helt nytt sortiment finnas tillgängligt till försäljning på arenan, hos återförsäljare samt i den nya webbshopen www.ostersifshop.se