Ola Salo sjunger på Östers hemmapremiär!
Östers IF är tillbaka i fotbollsallsvenskan och klubben kan idag stolt presentera ännu en comeback! Sångaren Ola Salo kommer tillbaka till Myresjöhus Arena för att sjunga sin hymn, ”Stjärnorna i Öster”. Den 8 april, vid hemmapremiären mot Helsingsborgs IF, kommer alltså spelarna återigen att vandra in till live-versionen av Olas stämningsfyllda hymn! 

–Det var härligt att höra att så många sjöng med från läktaren när jag framförde låten på premiärmatchen på Myresjöhus arena förra året. Den här gången ska vi även se till att mitt sjungande hörs, säger Ola Salo.

Fotbollsklubben Östers IF är mycket stolt över att kunna presentera Ola Salo som en del i evenemanget kring den allsvenska hemmapremiären 2013. 

–Olas hymn betyder mycket för klubben. Och bara tanken på att återigen se och höra Ola sjunga inför förhoppningsvis fullsatta läktare ger gåshud, säger Marcus Sjöholm, kommunikations- och mediaansvarig i Östers IF. 

Ola Salo har tidigare berättat att han alltid sett Östers IF som sitt lag. Nu får han återigen möjligheten att se sina favoriter. 

–Det ska bli kul att se matchen mot Helsingsborgs IF. Det hade ju varit kronan på verket med en rungande öster-seger i den allsvenska hemmapremiären, säger Ola Salo. 

Ola Salo talar för samtliga inblandade när han sammanfattar känslan av att komma till Växjö den 8 april och Östers IF allsvenska hemmapremiär. 

–Jag är grymt peppad, avslutar Salo.