Östers IF och Boards On Fire inleder samarbete

Östers IF och Boards on Fire har inlett ett långsiktigt samarbete. Samarbetet har kommit till efter en längre dialog där parterna lärt känna varandras verksamheter och där en central del i diskussionerna varit affärsnytta, samhällsengagemang och ”det nya Öster”.

– Vi är mycket glada över att vår dialog nu mynnat ut i ett långsiktigt och spännande samarbete. I grunden bygger det på gemensamma värderingar. Vi är i starten på varsin mycket spännande framtidsresa och tillsammans ska vi driva och sporra varandra till nya framgångar längs vägen, säger Natalie Serrate, Försäljnings- och marknadsansvarig för Östers IF.

– Både inom Östers organisation och inom vår så finns det mycket kunskap och spännande idéer som jag är övertygad om kommer att utveckla våra verksamheter när vi delar med oss till varandra framöver. För oss som Växjöföretag är det dessutom extra roligt med nya samarbeten här på hemmaplan, säger Mats Ekenstam, vd på Boards on Fire.

Samarbetet innefattar bland annat att Boards on Fire kommer att synas med sitt varumärke och sina digitala lösningar på Visma Arenas storbildsskärmar under hela året. Målet är även att utforska nya vägar att utveckla varandra rent affärsmässigt genom nätverk, marknadsinsatser och ett löpande idéutbyte.

– Redan i vårt första samtal landade mycket. Mats är en person med ett stort driv och engagemang. Tillsammans har vi skapat ett partnersamarbete som är unikt där vi drar nytta av att samverka och jobba nära varandra. Att Boards on Fire dessutom är experter på digitalisering i allmänhet och digitala lösningar inom Lean produktion i synnerhet ligger helt rätt i tiden, fortsätter Natalie Serrate.

– Det är viktigt och känns gott i hjärtat att stötta det lokala föreningslivet i staden vi själva är en del av. Förhoppningsvis kan det inspirera andra företag och samhällsaktörer att göra samma sak, säger Mats Ekenstam och avslutar med: – Det är med stor entusiasm hela gänget på Boards on Fire kommer att följa Östers IF när de i år ska ta klivet upp till finrummet.