Östers IF välkomnar Colix som ny klubbpartner

Östers IF välkomnar Colix som ny klubbpartner – En innovativ samarbetsresa börjar!

Östers IF är glada att kunna presentera Colix som ny klubbpartner. Tillsammans har parterna ingått ett avtal som syftar till att skapa betydande mervärde för båda parter, med fokus på innovation och effektivisering.

- Det känns mycket inspirerande att välkomna Colix till Östers IF-familjen. I Colix har vi funnit en klubbpartner som verkligen engagerar sig på djupet. Att vi dessutom kommer att ha tillgång till en egen intern Öster-app är en enorm fördel som kommer att effektivisera och underlätta många av våra verksamheter samt vår matchorganisation, säger Natalie Serrate, Försäljnings- och marknadschef på Östers IF.

Colix Systems AB är ett dedikerat SaaS-företag specialiserat på att utveckla skräddarsydda digitala app- och webblösningar för en mängd olika branscher. Med en passion för innovation och kundanpassade lösningar, strävar Colix efter att göra vardagen enklare och mer effektiv för sina kunder. Företaget är känt för sin förmåga att förstå och anpassa sig till kundernas specifika behov, vilket gör dem till en idealisk partner för Östers IF.

- Vi är mycket glada över att få skapa en Colix-app till Östers IF:s organisation. Denna app kommer hjälpa till att effektivisera och digitalisera klubbens arbetssätt både i vardagen och på matchdagar. Vår förhoppning är såklart att den interna Öster-appen ska frigöra mer tid och energi för det som verkligen gör skillnad på planen, säger Therese Lundstedt, VD på Colix.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Natalie Serrate
Försäljnings- och marknadschef, Östers IF
070-225 28 46

Therese Lundstedt
VD, Colix
070-230 24 06