Östers IF välkomnar Future Kompetensförsörjning som ny klubbpartner

Östers IF är glada över att offentliggöra ett nytt och spännande partnerskap med Future. Detta strategiska samarbete markerar en ny era för både föreningen och vår nya partner. Future kommer att synas på arenan och aktivt delta i vårt affärsnätverk, vilket understryker deras engagemang i både klubbens och samhällets utveckling.

Future är en framåtblickande organisation som specialiserar sig på att utrusta individer och företag med de färdigheter som krävs för att navigera i framtidens arbetsmarknad. Future försörjer din verksamhet både genom rekrytering, bemanning och skräddarsydda utbildningsprogram och workshops kopplat till bland annat ledarskap och personlig utveckling.

- Vi är mycket glada över att välkomna Future till Östers IF och att de, som ett lokalt förankrat bolag, brinner lika mycket för klubben och regionen som vi gör. Vi ser fram emot de möjligheter och den energi som detta samarbete kommer att bringa till föreningen, säger Natalie Serrate, Försäljnings och Marknadschef på Östers IF.

I och med detta partnerskap kommer Future att dra nytta av exponering på arenan och i föreningens olika kommunikationskanaler, vilket erbjuder en unik plattform för att nå ut till och engagera sig med supportrar, företagspartners och arenans besökare. Samtidigt öppnas dörrar för Östers IF att nyttja Futures expertis och kompetens för att ytterligare stärka klubbens position både på och utanför planen.

- Det lokala engagemanget är viktigt för oss på Future och att samarbeta med Östers IF är ett självklart val för oss. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete där vi får träffa och samverka med övriga företag i Östers nätverk och dessutom får möjligheten att skaffa rätt kompetens till Östers team framöver, säger Maria Blom, VD på Future Kompetensförsörjning.

För mer information, vänligen kontakta:

Natalie Serrate
Försäljnings- och Marknadschef
Östers IF
070-225 28 46
natalie.serrate@ostersif.se

Maria Blom
VD
Future Kompetensförsörjning
maria@futurekompetens.se