Östers IF uppmanar inför Växjö Pride

 

Hej Östervänner!


Nu på lördag arrangerar Växjö Pride en parad genom Växjö. Östers IF har tillsammans med bl a Växjö Lakers och Växjö Vipers antagit föreningsutmaningen. Vad innebär då föreningsutmaningen? Det innebär att Östers IF är en av dem föreningar som skrivit under på att Östers IF är en öppen förening där alla är välkomna oavsett hudfärg, etnicitet eller sexuell läggning. Fotbollen är till för alla!

Detta ska vi nu ALLA visa genom att tillsammans delta i en parad som går av stapeln nu på Lördag 10 maj kl 13.20 från Norrtullskolans parkering. Paraden fortsätter sedan genom Växjö stad. Vi vill från Östers IFs sida att så många som möjligt klär sig i våra Österfärger och visar klart och tydligt, inte bara att vi är flest i stan men även att alla som har med Östers IF att göra står för att det är en öppen förening. Östers A-Lag deltar själklart i paraden.

Vi ber er nu att kraftsamla, familj, släkt och vänner. Så visar vi att under den gemensamma röda Österflaggan, är alla välkomna, oavsett vem du är.

TILLSAMMANS!
 

Östers IF
Jens Magnusson

Klubbchef

 

Mer info finns att läsa på:
www.foreningsutmaningen.se samt
www.vaxjopride.se

"We all breathe the same air and bleed the same color blood. The
arrogance and ignorance of mankind have made people racist,
prejudiced, and discriminatory."

Kontaktperson från Östers IF är Christofer Niklasson, 076-1856509