Publikinformation inför Enkronasmatchen: Östers IF - IF Brommapojkarna

Varmt välkomna till Enkronasmatchen på Visma Arena! 


På tisdag den 4 oktober klockan 19.00 gästas Öster av Brommapojkarna.

Nedan följer publikinformation inför matchen.
 

Biljetter - FRI ENTRÈ

Våra fantastiska partners gör det möjligt för oss att erbjuda fri entré till denna match. Kom ihåg att biljett är ett krav för entré till Visma Arena även denna matchdag. Fribiljetter bokar du enklast via ostersif.ebiljett.nu och är en fördel för dig som vill undvika köer. För dig som inte har möjlighet till att förboka så öppnar biljettservice, som är belägen på arenans västra sida, klockan 17:00. Arenan öppnar sedan för insläpp klockan 18.00.

Skolkortet

Tillsammans med vår partner HSB erbjuder vi alla barn och ungdomar i Växjö kommuns grundskolor Skolkortet som ger dem möjlighet att uppleva elitfotboll på Visma Arena helt gratis för varje säsong. Har du inte fått ditt skolkort? Då kan du hämta ut ett i biljettservice som öppnar två timmar innan avspark.

Klubbstolar

För dig som har köpt klubbstolar sker entré via Restaurang Östergatan (på västra sidan) som öppnar 17:00. Föranmälan sker via utskickat formulär och samtliga besökare behöver visa upp säsongskort i entrén. Därefter är ni välkomna till Stig Svensson Lounge för mat och dryck i trevligt sällskap.

Loger

För våra logegäster sker entré via Restaurang Östergatan (på västra sidan) som öppnar 17:00. Mat och dryck beställer man enkelt inne på Restaurang Östergatan. Du finner matchmenyn här.

Mat och dryck - Livemusik och Quiz i Tommy Svensson Lounge

Östergatans Restaurang erbjuder den perfekta uppladdningen inför matchen. Östergatan öppnar som vanligt upp dörrarna två timmar innan avspark, det vill säga 17:00 på tisdag. Ta en titt på matchmenyn och boka ditt bord idag på Östergatans hemsida. Tommy Svensson Lounge har även det öppet två timmar innan avspark. Här kommer det denna dag erbjudas på livemusik och arrangeras ett underhållande quiz från 17.30!

Utöver detta är fyra kiosker öppna på Visma Arena som erbjuder traditionellt kiosksortiment inklusive kokt och grillad korv.

För allas trevnad, var vänlig släng ert skräp i våra utställda soptunnor, samt PET-flaskor och tomburkar i våra pantkärl som står utställda vid varje kiosk samt i anslutning till läktaringångar. Pantpengarna går oavkortat till Östers ungdomslag.

Shopen

Arenashopen är öppen från 18:00 och är påfylld med nya fina Österprodukter. Shopen är belägen på den södra sidan (samma sida som hemmastå). 

Kontantfritt

Visma Arena är en kontantfri arena. Detta gäller restaurang, kiosk, Halva Potten och biljettluckan. Kort- och Swishbetalning mottages i souvenirshopen och kioskerna. 

Rökfritt

Visma Arena är en rökfri arena utan undantag.

Byggarbete på Visma Arena

Ursäkta röran. Det pågår ett litet byggarbete på södra delen av arenan som är avspärrat. Vi uppmanar er att vänligen gå utanför det området.

Parkering/lokaltrafik

Parkera kan man göra på flera ställen i samband med match, I11-området, vid Fortnox, alternativt vid TeleConsult Arena och Värendsvallen. Smidigast är dock alltid att åka lokaltrafik. Flera linjer stannar precis utanför arenan, gå in på Länstrafiken Kronoberg för att hitta just din linje.

För er som inte kan vara på plats

Om du inte kan vara på plats sänds matchen på Discovery+. Använder du dig av den unika länken nedan när du tecknar abonnemang så får Östers IF en del av intäkten. Använd länken här.
 

Vi hoppas du kommer få en fantastisk upplevelse på Visma Arena!
Ses på tisdag!