Publikinformation: Öster - Trelleborgs FF (Hemmapremiär)

På måndag smäller det! Hemmapremiär på Visma Arena!


På måndag den 10 april får vi besök av Trelleborgs FF till Visma Arena i den andra omgången av Superettan. Förutom att det ska spelas fotboll så väntas en fullspäckad dag med fullt drag inne på Östergatans restaurang där man självklart laddar upp på allra bästa sätt inför varje Östermatch. Insläpp till restaurangen sker kl 13.00 och 14.00 till arenan samt avspark 15.00. Kom i god tid! I skrivandets stund närmar vi oss 2700 personer som redan har köpt sin biljett.

Nedan följer viktig publikinformation inför matchen. 

Biljetter

Biljetter köper du alltid enklast i förväg via vår biljettsidaKom ihåg att förköp alltid är smidigast för att undvika köer. För dig som inte har möjlighet till förköp öppnar biljettservice, som är belägen på arenans västra sida bredvid restaurangen, klockan 13:00. Arenan öppnar sedan för insläpp klockan 14.00. Alla barn upp till 5 år har fri entré på hela arenan.

Två viktiga punkter för att slippa köer:
1. Förköp!
2. Kom i god tid!

Familjeläktaren - årets nyhet på Visma Arena!
Den nya Familjeläktaren introduceras denna matchdag. En läktare som skall ge alla barnfamiljer möjligheten till att se på livefotboll till ett förmånligt pris. Här gäller Skolkortet, vilket passar utmärkt för er som har barn i yngre åldrar. Läktarens sektioner gäller för N1, N2 och N3 med entréinsläpp på östra sidan ut med parkeringen närmast Fortnox. Som vanligt gäller fri entré till alla barn upp till 5 år på hela arenan.

Skolkortet

Tillsammans med vår partner KraftPowercon erbjuder vi alla barn och ungdomar (6-12 år) i Växjö kommun, Skolkortet, som ger barnen möjlighet att uppleva elitfotboll på Visma Arena helt gratis under hela året. Skolkortet gäller endast på Familjeläktaren (N1, N2 och N3) och Hemmastå. Har du ännu inte fått ditt skolkort? Då kan du hämta ut ett i biljettservice som öppnar 13.00. Fri entré till alla barn upp till 5 år på hela arenan.

Digitalt matchprogram - nyhet!

I år övergår vi till digitala matchprogram som kommer publiceras på vår hemsida och alla våra sociala medier på matchdagen. Det kommer även finnas QR-koder uppsatt runt om på arenan som du kan scanna och få fram matchbladet direkt i din telefon. I den kommer det finnas nyttig information över våra evenemang och vad som erbjuds och sker på matchdagar samt trupper för respektive lag precis som tidigare.

Klubbstolar

För dig som har köpt klubbstolar sker entré via Restaurang Östergatan (på västra sidan) som öppnar 13.00. Föranmälan sker via utskickat formulär och samtliga besökare behöver visa upp säsongskort i entrén. Därefter är ni välkomna till Stig Svensson Lounge för mat och dryck i trevligt sällskap.

Lounge

För våra loungegäster sker entré via Restaurang Östergatan (på västra sidan) som öppnar 13.00. Mat och dryck beställer man enkelt inne på Restaurang Östergatan. Vill du och ditt sällskap boka lounge gäller 695kr/per person. För bokning: maila natalie.serrate@ostersif.se

Restaurang

Östergatans Restaurang erbjuder den perfekta uppladdningen inför matchen!

På hemmapremiären öppnar vi åter upp inne i Sportbaren för East Front och alla supportrar. Inför denna match kommer ni ha även möjlighet värma upp era stämmor tillsammans med en trubadur som kommer spela härlig musik inne i baren. Dessutom har vi ytterligare en nyhet där vi nu erbjuder en uteservering där man kan sitta i solen, avnjuta fantastisk mat och kall dryck i brett sortiment.

Ta del av matchbuffén som innehåller nybakt bröd, färskost med örter, grekisk sallad, romansallad med kapriskräm, rostad potatisprovensal, helstekt ryggbiff, rödvinssås och bearnaise. Dagen till ära kör vi också en härlig pannkakstallrik för alla barn. Östergatan öppnar som vanligt upp dörrarna två timmar innan avspark, det vill säga 13:00 på måndag. Tommy Svensson Lounge har öppet en timma innan avspark, från 14:00 på måndag, och är även öppen under halvtidspausen. Här gäller entré från läktarhåll och inte via logegången som förra året.

Kiosker

Fyra kiosker är öppna på Visma Arena som erbjuder traditionellt kiosksortiment samt kokt och grillad korv.

Nyhet för i år är kaffekupongen!
Detta kan du köpa i samtliga kiosker runt om på arenan. Kupongerna är giltiga som betalning under hela säsongen. Passa på att köpa på dig kuponger för att undvika köer när du ska ha nästa kaffe. På arenan kommer det finnas två kaffeutlämningar placerade - en uppe i Västra kiosken en i kiosken närmast sektion N1 som ligger mellan Östra läktaren och Hemmastå. De första 100 personer som hämtar ut kaffe får ett sittunderlag från Löfbergs Lila.

För allas trevnad, var vänlig släng ert skräp i våra utställda soptunnor, samt PET-flaskor och tomburkar i våra pantkärl som står utställda vid varje kiosk samt på övriga ställen runt om på arenan. Pantpengarna går oavkortat till Östers ungdomslag.

Shopen

Arenashopen är öppen en timma innan avspark, det vill säga 14.00 på måndag. Shopen är belägen bakom Hemmastå på södra sidan av Visma Arena i riktning mot Storgatan. Shopen är påfylld med nya fina Österprodukter.

Matchens vara - Napolitröjan!
En tröja framtagen som en hyllning till vår fantastiska supporterförening East Front. Den urläckra och så redan populära Napolitröjan finns att köpa i vår fysiska shop inne på arenan. Tröjan finns som t-shirt och sweatshirt och kan även köpas i vår onlineshop som är öppen dygnet runt.

Kontantfritt

Visma Arena är en kontantfri arena. Detta gäller restaurang, kiosk, Halva Potten och biljettluckan. Kort- och Swishbetalning mottages i souvenirshopen och kioskerna. 

Rökfritt

Visma Arena är en rökfri arena utan undantag.

Parkering/lokaltrafik

Parkera kan man göra på flera ställen i samband med match, I11-området, vid Fortnox, alternativt vid TeleConsult Arena och Värendsvallen. Smidigast är dock alltid att åka lokaltrafik. Flera linjer stannar precis utanför arenan, gå in på Länstrafiken Kronoberg för att hitta just din linje.

För er som inte kan vara på plats

Om du inte kan vara på plats sänds matchen på Discovery+. Fram till 16 april kan du som ny prenumerant hos Discovery teckna ett abonnemang för endast 249kr/månaden i sex månader. Använder du dig av Östers unika länk nedan när du tecknar abonnemang så får Östers IF en del av intäkten. Använd länken här.

 

Välkommen till en ny säsong på Visma Arena!